Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA'nın Altınova ilçesinde otoyol çıkışında bariyerlere çarpan otomobildeki baba ve 2 oğlu öldü, anne ise ağır yaralandı. 

        Kaza saat 18.30  sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Altınova çıkışında meydana geldi. İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Bursa'dan İstanbul istikametine seyreden Sinan Erdoğan (35) idaresindeki 17 AAL 281 plakalı otomobil, Altınova çıkışında direksiyon hakimyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Bariyere ok gibi saplanan otomobil demir yığını haline dönüşürken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde araç sürücü Sinan Erdoğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücünün oğulları 1 yaşındaki Umut ve 7 yaşındaki Utku ile eşi Müyesser Erdoğan (37) ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Umut ve Utku Erdoğan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Müyesser Erdoğan'ın ise yoğun bakım üneitesinde tedavisine devam ediliyor.

        Erdoğan Ailesinin bayram ziyareti için İstanbul'daki akrabalarının yanına gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa