Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine yükselen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK)’un antrenörü Murat Saltan, yeni sezonda Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü’ne transfer oldu. Yalova ekibiyle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılar elde eden Saltan, 20182019 sezonunda 1. Lig ekibinin başarısı için ter dökecek.

        Murat Saltan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nü çalıştırdığı dönemde Euroleague 3’da şampiyonluk yaşarken, Challenge Cup’ta ise Avrupa üçüncülüğü, Euroleague 2’de ikincilik, Balkan Kupası ikinciliği, Willi Brickman Cup’ta ise üçüncülüğü yaşarken, 20172018 sezonunda ise 1. Lig'de şampiyon olarak takımını Süper Lig'e taşımıştı.

        Saltan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Takımımızı çalıştıran hem ülkemizde hem de Avrupa’da beraber sayısız kupa kaldırdığımız yoğun tempoda çalışıp başarıdan başarıya koştuğumuz antrenörümüz Murat Saltan yeni sezonda Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü ile çalışacak. Kendisine YOSK’a kattığı her şey için teşekkür ediyorum. Yeni takımı Güçlü eller takımında tecrübesi ve ileri görüşlülüğü ile güzel işler çıkaracağına inanıyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Biz de kısa zamanda yeni antrenörümüzü açıklayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa