Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Norveç’li Havyard Group için üretilen baterili sistemle çalışan gemilerin 47'incisi tamamlandı.

        Cemre Tersanesi'nde inşa edilen 115 metre uzunluğunda 180 araç kapasiteli 'Fyord1' isimli arabalı feribot törenle denize indirildi. Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersaneler bölgesinde Norveçli Havyard Group firması için inşa edilen arabalı feribot denize indirildi. Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek, yaptığı açıklamada, Havyard Group’a bağlı 'Fyord1' firmasına yaptıkları 47'inci gemi olduğunu söyledi.

        Gülcek, "Bu Türkiye’de bir rekordur. Tek firmaya yapılan en çok gemi olma özelliğinde. Yapmış olduğumuz gemi Havyard dizayn 180 araba taşımalı feribot. Bateri sistemli olacak. Yalnızca bateri ile çalışacak. Bu Havyard’ın aynı zamanda ilk feribot dizaynı olmuş oluyor. Burası bildiğiniz gibi ikinci tersanemiz. Yeni kurduğumuz bir tersane. Burada denize indirmiş olduğumuz ilk gemi. Çalışan tüm arkadaşlarımıza emeğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa