Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'nın Armutlu ilçesinde butik sosyal yaşam alanlarını projelerinde barındırarak başarılı çalışmalarına imza atan Erdem İnşaat Yalova Armutlu'da devam eden Doğa Evleri Projesinde son çalışmalarını yapıldığı kaydedildi.

        Yalova Armutlu'da projeler yapan Erdem İnşaat Şimşek Evleri projesinden sonra Doğa Evleri projesini tamamladığını duyurdu. Yapılan açıklamada; peyzaj çalışmalarının devam ettiği projede günlük hayatınıza dair her bir şey var. Ayrıca; İstanbul'un yoğun stresinden kurtulmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Yalova Armutlu'da 2018 yılında gelen doğalgaz ise bölgeye büyük değer kattığı belirtiliyor.

        Yaşam alanları dikkat çekiyor

        Yapılan bilgilendirmede; Türk hamamı, Fitness, Şelale, Çocuk oyun alanları, botanik bahçe gibi bir çok yaşam alanlarının öne çıktığı projede projede ilginin büyük olduğu açıklandı.

        "İstanbul’a çok yakın olması itibariyle en çok tercih edilen yerler arasında Yalova Armutlu geliyor" diyen Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erdem, "Yalova Armutlu termal, deniz ve doğa harikasının bir arada olduğu çok güzel bir yer. Yakın zamanda doğalgazın gelmesiyle turizm alanında en çok tercih edilen yerler arasında olması ve İstanbul’a çok yakın olması neden Armutlu sorusuna cevap vermektedir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa