Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Suat Parıldar Yalova'da hafta sonunda meydana gelen şiddetli yağışlardan etkilenen köyleri ziyaret ederek ürünleri zarar gören üreticilerle görüştü.

        Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Suat Parıldar, Merkez Kazımiye, Kirazlı, Safran ve Hacımehmet Köyleri ile Çiftlikköy Sultaniye 500 Evler Mahallesi ve Altınova Merkezde su taşkınları ve sel meydana geldiğini haber alır almaz hemen bölgeye hareket ederek hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu ve sele maruz kalan üreticilerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Parıldar ayrıca İl ve İlçe Müdürlüklerindeki hasar tespit ekiplerinin de harekete geçtiklerini çalışmalara hemen başlanıldığını, bu doğrultuda İl ve İlçe Müdürlükleri hasar tespit ekiplerinin afete maruz kalan alanları tek tek dolaştıklarını ifade etti. Tespit çalışmalarının 12 gün içerisinde bitirilmesi bekleniyor. İlk gün yapılan ön tespitlerde il genelinde 65 civarında üreticinin su taşkınlarından zarar gördüğü belirlendi. Tespitler tamamlandığında hazırlanacak olan Hasar Tespit Raporu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na gönderilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa