Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yağmur altında marjinal defile - Magazin haberleri

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre, defile öncesi başlayan yağmur defile esnasında şiddetini artırsa da davetliler defileyi sonuna kadar takip etti. Yağmur sürprizini hesaplamayarak defileyi açık alanda organize eden şiddetli yağmur altında gerçekleşen defile izleyenler tarafından tam not aldı.

        Defileye katılanlar arasında Hande Ataizi, gazetecilerin Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un boşanması ile ilgili sorduğu eşinize haciz gelse boşanır mıydınızyoksa destek mi olurdunuz? Sorusunu; ''öncelikle Allahkimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Haciz kötü bir durum kimsenin başına gelmeden ne yapacağını bilemezsiniz, Demet'in yanındayız '' iyi ve sevdiğimbir arkadaşım'' her zaman yanında olacağız şeklinde cevaplandırdı.

        Defileye eşi Aslıhan Turan ile birlikte katılan Başakşehir'in Milli Yıldızı Arda Turan ilk çocukları Hamza'yı Kasım ayının başında kucaklarına almayı beklerken heyecanın dorukta olduğunu söyledi. Aslıhan Hanım arada eşi ekşi çeksede artık aşermediğini söylerken tekmelerin arttığını dile getirdi. Ünlü ikili açık alanda gerçekleşendefilede yağan şiddetli yağmura rağmen yakın arkadaşları Raissa & Vanessa kardeşlerin transparan ağırlıklı marjinal defilesini sonuna kadar takip etti.

        Defileye birlikte katılan Seda Bakan Hepsi gurubu eski solisti Cemre ve oyuncu Selin Demiratar şıklıkları ile göz kamaştırdı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa