Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Windows 10’a Ekim 2018 güncellemesi! - Teknoloji Haberleri

        Berlin’de gerçekleşen IFA 2018’de Microsoft, yeni ürünleri ile birlikte Windows 10’a gelecek bir sonraki ana güncellemesini de resmi olarak duyurmuş oldu. Bir süredir sadece dedikodudan ibaret olan güncelleme, Ekim ayında çıkacak ve teknik olarak Windows 10 versiyon 1809 olarak isimlendirilecek.

        Redstone 5 kod adı ile geliştirilen Windows 10’un Ekim güncellemesi, stabilite düzenlemeleriyle birlikte pek çok yeni özellik getirecek. Dosya gezginine gelecek ‘karanlık mod’ bu yeniliklerden bir tanesi. Farklı cihazlar arasında senkronize çalışacak yeni bir bulut sistemli pano uygulaması da kullanıcıların işini kolaylaştıracak. Ayrıca Microsoft Edge ve Xbox Game Mode için büyük yenilikler söz konusu.

        Ekim 2018 güncellemesinin Eylül ayının sonlarına doğru hazır olması bekleniyor. Eylül’ün başlarında Windows Insider programına sahip olanlar tarafından denenecek olan güncelleme, daha sonra sıradan kullanıcıların hizmetine sunulacak. Microsoft’un 19H1 kod isimli bir sonraki ana güncellemesi ise Nisan 2019’da çıkacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa