Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vuslat oyuncuları kimler? İşte başrol oyuncularıyla birlikte Vuslat oyuncu kadrosu
        • 1

          Vuslat oyuncuları, bu akşam ekranlara gelen ilk bölümüyle birlikte merak ediliyor. Vuslat'ın yapımcılığını A23 Medya üstlenirken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. İşte Vuslat oyuncuları...

        • 2

          KADİR DOĞULU (AZİZ) KİMDİR?

          Kadir Doğulu ya da gerçek ismiyle Abdulkadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Mersin'de dünyaya geldi. İlk olarak 2010'da Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ardından Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır. 2016 yılında yayınlanan "Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir. Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

        • 3

          DEVRİM ÖZKAN (FERİDE) KİMDİR?

          Devrim Özkan 1996 yılında Muğla'da dünyaya gelmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Devrim Özkan, oyunculuk performansı ile dikkat çeken yeni nesil oyuncular arasına girmeyi başarmıştır.

        • 4

          MEHMET ÖZGÜR (SALİH BABA) KİMDİR?

          Mehmet Özgür 30 Ağustos 1970'te Korkuteli, Antalya'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Mehmet Özgür, sanat yaşamına, Antalya'da bir dil kursunda katıldığı tiyatro etkinliğiyle 1988 yılında başladı. Ertesi yıl Antalya Halkevi'nde tiyatro çalışmalarına başladı. Daha sonra 1993 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev alan sanatçı, ilk kez 2004 yılında kamera karşısına geçerek, bir tv dizisinde rol üstlendi. Takoz İrfan rolüyle oynadığı Suskunlar dizisinde büyük ün kazandı daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Filinta gibi önemli dizilerde oynamıştır. Çeşitli tv dizileri ve sinema filmlerinde oyunculuk yapan Özgür, ayrıca bazı tiyatro oyunlarında yönetmenlik de yapmıştır.

        • 5

          ÜMİT KANTARCI (KEREM SALTUK) KİMDİR?

          Ümit İbrahim Kantarcılar 10 Ekim 1987'de Antalya'da doğdu. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu’nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuvarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı. Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

        • 6

          BARAN BÖLÜKBAŞI (FIRAT ÇAĞLAR) KİMDİR?

          Baran Bölükbaşı, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fiko karakterini canlandırmıştır.

        • 7

          ERDEM AKAKÇE (MECZUP ABDULLAH) KİMDİR?

          Erdem Akakçe, 1 Ocak 1976'da Konya'da doğdu. Ankara Özel Yükseliş Koleji'nden sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Profesyonel sahne yaşamına ilk kez Dostlar Tiyatrosu'nun sergilediği "Yalınayak Sokrates" adlı oyunla başladı. Ertesi sezon Ankara Ekin Tiyatrosu'nda Slawomir Mrozek'in "Polisler" adlı eserinden uyarlanan "Son Mahkum"'da oynadı. Daha sonra yeniden Dostlar Tiyatrosu'na katıldı. Tankred Dorst'un "Oyuncu", Laurent Baffie'nin "Yarışma", Genco Erkal'ın uyarladığı "Yaşasın Savaş" ve Behiç Ak'ın "Fay Hattı" adlı oyunlarda oynadı. Yarışma'daki rolüyle Avni Dilligil, Yaşasın Savaş'la Ankara Sanat Kurumu, Fay Hattı'yla Afife Jale Ödüllerini kazandı. Anlat İstanbul adlı sinema filminde, Biz Size Aşık Olduk, Bir İstanbul Masalı ve 29-30 adlı TV dizilerinde oynadı. Ara filminde başrol oynadı. Selen Uçer'le Ara filminden sonra Böyle Bitmesin dizisinde de yer almışlardır. Beni Böyle Sev adlı dizide rol aldı.

        • 8

          ÖZCAN VARAYLI (ÇAKAL NECMİ) KİMDİR?

          Tam adı Mehmet Özcan Varaylı. 6 Ağustos 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Birçok televizyon ve sinema projesinde yer aldı.

        • 9

          ŞEYLA HALİS (SEVİM DİLBAZ)

          Şeyla Halis 13 Ocak 1977'de İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Piyano Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümünde tamamladı. Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1999 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. Sanatçı ayrıca, çeşitli reklam filmlerinde ve televizyon programlarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Bekir Çiçekdemir ile evlendi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa