Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Volkan Demirel: Eşimi güzel çekin! Zeynep Sever Demirel... - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Eski milli futbolcu Volkan Demirel, önceki akşam eşi Zeynep Sever Demirel ile birlikte Nişantaşı'ndaki bir mekanda sahne alan şarkıcı Çağla Horlar'ı dinlemeye gidenler arasındaydı.

        • 2

          Uzun zamandır objektiflere yakalanmayan çift, çıkışta gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        • 3

          "EŞİMİ GÜZEL ÇEKİN!"

          Volkan Demirel, muhabirlerin görüntü aldığı sırada, "Çocuklar acele etmeyin, eşimi güzel çekin!" şeklinde espri yaptıktan sonra Zeynep Sever Demirel ile yan yana gelerek, poz verdi. Çiftin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

        • 4

          "ÇOCUKLARIMDAN SONRA EN SEVDİĞİM KİŞİSİN"

          Öte yandan geçtiğimiz ay duygusal bir mesaj yayınlayan Zeynep Sever Demirel, eşiyle denizde öpüştükleri bir fotoğrafı paylaşmıştı. 2009 Belçika Güzeli, duygularını şu cümlelerle ifade etmişti:

          Klasik bir aşk hikayesi değildi, kimse çarpışmadı, düşen kitaplarımı toplamadın… Bir arkadaş ortamında ilk görüş, sosyal medyadan ekleme (aslında tam bir modern zaman aşk hikayesi sayılabilir bu noktada) uzun süre konuşmama, yaklaşık bir yıl sonra benim 18’den 19’a girdiğim günün bir gün öncesinde ilk buluşma… Şarkıda diyor ya “beraber yürüdük biz bu yollarda” diye, biz beraber “büyüdük” bu yollarda.

          Yaşayan bilir uzun mesafe ilişkisini, az çektirmedik birbirimize be hey gidi hey. Evleniyorum dediğim zaman Belçikalı arkadaşlarımın yüzündeki şaşkınlığı dün gibi hatırlarım… Ama vıcık vıcık aşk böcekleri olmadık biz hiç. Sen bana evlilik yıl dönümlerimizi unutuyorum diye söylenirsin ben de hiç romantik değilsin diye sana. Sürekli didişiyoruz mesela. Aynı anda nasıl oluyor bilmiyorum fakat hayatımda beni en sinir eden ama çocuklarımdan sonra en sevdiğim insan kişisisin sen.

          Ve sevgilim, biliyorsun seni en iyi ben tanırım. Doğallığını, vicdanını, hem çok sevilmeni hem hiç sevilmemeni sağlayan başarı hırsını, doğuştan var olan babalığını, beni çoğu zaman deli eden başına buyrukluğunu ama en çok o temiz kalbini… Birbirlerine ilk gün ki gibi aşık bir çift değiliz artık (bu noktada şair samimi olmayı seçti yıllar geçsede birbirimize ilk gün ki gibi aşığız diyen çiftleri de pek samimi bulmuyor) Ama biz seninle birbirine aşktan daha öte daha büyük bir sevgiyle bağlı birer anne babayız. Biz birbirimizin en katı eleştirmeni, biz birbirimizin en büyük destekçisiyiz. En sevgili dostum… Hayat ortağım… Eş olarak seçtiğim…40’lar sana çok yakışacak. İyi ki doğdun ve iyi ki çocuklarımın babası oldun…

          "BENİ AĞLATTIN"

          Volkan Demirel, eşinin bu paylaşımı Instagram sayfasına taşımış ve "Beni ağlattın vallahi." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "BAŞLARDA VOLKAN İLE TANIŞMAK İSTEMEDİM"

          Zeynep Sever Demirel, eşi Volkan Demirel ile tanışma hikayesini de ilk kez anlatmıştı:

          2009 yılında Belçika Güzeli seçildim. Ardından Kainat ve Dünya Güzellik yarışmalarına katıldım. Aslında Türkiye doğumluyum. Bu yüzden Türkçem daha iyi. 12 yaşımda ailem ile birlikte Belçika’ya taşındık, evlenene kadar da Belçika’da kaldık. Belçika vatandaşlığımız var, ailem orada yaşıyor.

        • 6

          Türkiye’ye gelme olayım tam bir romantizm. Evlendim ve Türkiye’ye taşındım. (gülüyor) Benim ablam Türkiye’de yaşıyor, biz de yaz ayları tatile Türkiye’ye geliyoruz. Lise öğrencisiyim o zamanlar… İstanbul’a geldiğim bir yaz arkadaşımızın doğum günü vardı tesadüf eseri Volkan da aynı mekanda ve çocuğu tanıyor.

          Beni gördü, telefon numaramı istedi. Tabii ‘futbolcu’ denince orda geri adım attım. Ben Volkan’ı tanıyordum, bildiğim bir isimdi o yüzden istemedim. O zamanlar Facebook popülerdi oradan ekledi, MSN’den ekledi.

        • 7

          Ben hala direniyorum falan… Taktik-maktik yok futbolcu olması gerçekten korkutuyor çünkü… Biraz zaman geçti, konuşmaya başladık. Ben bir sene sonra Türkiye’ye geldim, görüştük Volkan kendini bana kanıtladı. Bu şekilde başladı ilişkimiz. Şimdi 10 yılı geride bıraktık.

        • 8

          2010 yılında hayatlarını birleştiren Zeynep-Volkan Demirel çiftinin Yade ve Yeda adında iki kızı var.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa