Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Voleybolda rakipler belli oldu! - Voleybol Haberleri

        Voleybolda 2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımlarının rakipleri belli oldu.

        Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde temsil eden ve organizasyona 1. turdan başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Finlandiya ekibi Ford Store Levoranta ile eşleşti. İstanbul ekibi, ilk karşılaşmasını, 9-10 Ekim'de deplasmanda rövanş karşılaşmasını ise 16-17 Ekim'de sahasında oynayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, turu geçmesi durumunda 2. turda VRCK Kazincbarcika (Macaristan)-PAOK (Yunanistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

        CEV Kupası erkekler kategorisinde mücadele edecek Galatasaray, CEV Şampiyonlar Ligi 1. turunda oynanacak Mladost (Hırvatistan)-Vojvodina NS Seme (Sırbistan) maçının kaybedeniyle eşleşecek. Sarı-kırmızılı takım, ilk maçını 27-29 Kasım'da İstanbul’da, rövanş maçını ise 4-6 Aralık'ta deplasmanda oynayacak.

        REKLAM

        Aynı kupada kadınlar kategorisinde yer alan Galatasaray'ın rakibi ise son 16 turunda Romanya’dan CSM Targoviste takımı oldu. Sarı-kırmızılı ekip, ilk maçını 27-29 Kasım'da deplasmanda, rövanş maçını ise 4-6 Aralık'ta İstanbul’da yapacak. İstanbul ekibi, turu geçmesi halinde 2. turda Nova KBM Branik Maribor (Slovenya)-Yenisei (Rusya) eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

        Türkiye'yi CEV Challenge Kupası erkekler kategorisinde temsil edecek Maliye Piyango, son 16 turunda, Luboteni Ferizaj (Kosova)-Balkan Kupası şampiyonu eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Ankara ekibi, ilk maçını 27-29 Kasım'da deplasmanda, rövanş maçını 4-6 Aralık'ta başkentte yapacak.

        Kadınlar kategorisindeki Türk ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor ise CEV Challenge Kupası'nın son 16 turunda, Kastrioti Ferizaj (Kosova)-Balkan Kupası şampiyonu eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek. Aydın temsilcisi, ilk maçına 27-29 Kasım'da deplasmanda, rövanş karşılaşmasına ise 4-6 Aralık'ta Aydın’da çıkacak.

        Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde erkekler ve kadınlar kategorisinde temsil edecek Halkbank ve Arkas Spor ile VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe’nin rakipleri ise CEV tarafından tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak Avrupa Voleybol Galası’nda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa