Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 16 Haziran 2020 (Vaka sayısı neden artışa geçti, tedbirler geri gelir mi?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Gazeteci-Yazar Kemal Öztürk ve Türkiye Gazetesi Yazarı Rahim Er ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay ile koronavirüs salgınının seyrini konuştu.

        - Siyasette neler tartışılıyor? Siyasette virüs tedbirleri tartışması ne? Siyasetin dili nasıl olmalı? Siyasetteki sorunlar ne?

        - Ekonomide beklenti ne? İstihdam nasıl korunacak? Kıdem tazminatı düzenlemesi nasıl?

        - Vaka sayısı neden artışa geçti? Bireysel önlemlerde gevşeme mi var? 81 şehre maske yasağı gelir mi? Maske zorunluluğu getirilir mi? Yeniden sokak kısıtlaması gündeme gelir mi? Sınavlar nasıl yapılacak? Vaka sayısı nasıl sıfırlanacak? Vaka sayısı ve yoğun bakım sayısı neden artıyor? Normalleşme erken mi başladı, tedbirler geri gelir mi?

        - Ayasofya için ne karar çıkacak? Danıştay 2 Temmuz'da ne diyecek, ibadete açılır mı? Ayasofya'nın ibadete açılması konusunda kim, ne diyor? Ayasofya'nın statüsü değişecek mi? Ayasofya ibadete açılmalı mı yoksa müze olarak mı kalmalı?

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu