Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 20 Eylül 2020 (Ünlülerde şiddet eğilimi neden arttı?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Venüs’te yaşam var mı? Venüs’te bulunan fosfin nedir? Venüs’te yaşam mümkün mü? Dünya dışında yaşam var mı? Uzaylılar gerçek mi, efsane mi? Evrende yalnız mıyız, değil miyiz? Evren genişliyor ama nereye? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Yrd. Doç. Dr. Selçuk Topal anlatıyor.

        Koronavirüs aşısı bulunabilecek mi? Koronavirüs aşısı ne zaman çıkacak? Koronavirüs insanlığı neden zorluyor? Dünyada koronavirüs vakaları neden yeniden artışa geçti? Sırada yeni virüsler mi var? Hangi aşı daha güvenilir? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Viroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Ünlülerde şiddet eğilimi neden arttı? Ünlülerde oluşan sahte benlik, eleştirilmeye gelemiyor mu? Halil Sezai’nin yanındakiler neden ona engel olmadı? Kontrolsüz güç, güç değil mi? Şan, şöhret kazanmak Narsizm’e mi yol açıyor? Halil Sezai 67 yaşındaki komşusunu neden dövdü? Habertürk Yazarı Kadir Kaymakçı ve Psikolog Esra Ezmeci, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Tayfun Türkiye’ye mi geliyor? Yunanistan’daki Akdeniz tayfununun yeni rotası Türkiye mi? Dünyada etkin tayfunlar nerede? Akdeniz tayfunu bizi mi vuracak? Türkiye’de tsunami olur mu, olmaz mı? Sel suları nelere yol açar? Toz fırtınası neden oluşur? Toz fırtınası çölleşme alarmı mı? Buzulların erimesi neye yol açar? İklim değişimi nereye gidiyor? Yağmur bile eski yağmur değil mi? İTÜ Meteoroloji ve Afet Yönetimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu