Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Turist kadını taksiden atmıştı! O taksiciye bir ceza daha...

        Turiste kötü muaemele yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve para cezası kesilen taksi şoförü hakkında başka bir soruşturma daha açıldı.

        Kadın turiste kötü davrandı, valizini yola fırlattı. O taksi şoförünün lisansı iptal edildi, para cezası kesildi. Şimdi de "ülke imajını zedelemek"ten soruşturulacak.

        Tepkilere yol açan olay İstanbul Nişantaşı'nda yaşanmıştı. Bir taksi şoförü Atatürk Havalimanı'ndan aldığı kadın turiste, onu trafiğe soktuğu için kızmış, valizini fırlatmıştı. Taksi şoförü Ali A.'nın taksicilik lisansı iptal edildi. Polis, 258 lira ceza kesti.

        Turizm Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de turiste kötü muamelede bulunan taksi şoförü Ali A.'nın, havalimanında müşteri alma yetkisi olmadığı halde yolcu aldığını tespit etti. Bunun üzerine şoföre "korsan taşıma" ve "yolcu indirme bindirme kurullarına riayet etmeme" suçlamasıyla 3 bin 481 Türk Lirası cezası daha kesildi. Para cezalarının dışında taksi şoförü hakkında "ülke imajını zedeleme ve kötü muameleden" adli soruşturma başlatıldı. Ali A.'nın yeniden taksi kullanabilmesi ve yeniden belge alması için psikoteknik tedaviye girmesi şartı getirildi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu