Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Beyoğlu'ndaki bina yerle bir oldu! İşte yıkılma anı...

        İstanbul, Beyoğlu'nda sağanak yağışın ardından toprak kayması meydana geldi. Zeminde oluşan kayma nedeniyle boşaltılan apartman çöktü.

        Beyoğlu, Sütlüce'deki 3 katlı bina zeminde oluşan kayma nedeniyle çöktü. Binadaki vatandaşlar, olay yerine gelen ekipler tarafından tahliye edilmişti. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yerle bir olan bina çevresinde geniş güvenlik önlemi alınmıştı.

        Olay yerine gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, binanın 1994 yılında yapıldığını belirtti. Demircan, "Evi çöken bütün vatandaşımızın durumu bize aittir, bizim misafirimizdir. Onların bu geçici sürede hayata nasıl entegre olacaklarını biz koordine edeceğiz, yarım saat sonra toplantı yapıyoruz. Binanın ruhsatı ve iskanı yok" dedi.

        Çevre sakinlerinden Gamzenur Tazegül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ses üzerine dışarı çıktığını belirterek, "Karşıdaki binanın yıkıldığını gördük. Polisler, bizim binanın da çökme riski olduğunu söyledi" dedi. Yazgülü Cenan ise sesle irkildiklerini kaydederek, "Yan taraftaki binada toprak kayması olduğunu gördük" diye konuştu.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu