Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Adnan Oktar ve müritleri hakkında kan donduran iddialar!

        Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. 53 kişi ise aranıyor. Polis hem Adnan Oktar'ın hem de diğer şüphelilerin bağlantılarını araştırıyor.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde olan Habertürk TV muhabiri Hakan Tunç son bilgileri aktardı. Tunç'un aktardığı bilgilere göre, polisin elinde binlerce terabayt görüntü var. Onun dışında ele geçirilen 6 kamyon malzeme var ve bunların büyük bir kısmı tarihi eserlerden oluşuyor. Onun dışında adreslerden çıkan uzun namlulu silahlarla ilgili kriminal çalışmalar başladı. Sağlık kontrolünden çıkan Adnan Oktar gazetecilerin iddialarla ilgili sorularına ise, "Hepsi yalan" şeklinde yanıt verdi.

        Soruşturma çerçevesinde 50'ye yakın müşteki var. O müştekilerden 10'u 11 ila 17 yaş arasında çocuk. Bu çocukların cinsel istismara uğradığı iddia ediliyor. Bu yapının kendi içinde hiyerarşik bir dizilimi olduğu anlaşıldı. Yapıda kadınlar; bacılar, imam bacılar, kız kardeşler, erkekler ise imam kardeşler ve erkek kardeşler olmak üzere ayrılıyorlar. Özellikle grubun içindeki kadınların isteklere karşı koyması durumunda eziyet edildiği iddialar arasında.

        Kedicikler diye tabir edilen kadınların ise Adnan Oktar'ın kriterlerine göre estetik ameliyat oldukları da iddia edildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu