Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 3 Ağustos 2022 (ÖSYM Başkanı neden görevden alındı?)

        Ekonomide ve Gündemde neler var?Tahıl yüklü ilk gemi İstanbul'da  Gemide denetim ne zaman ve nasıl yapılacak? MHP'de miting takvimi belli oldu.ABD-Çin arasında Tayvan gerilimi Ekonomide beklenti ne?Gıda fiyatlarındaki artışın nedeni ne?Gıda fiyatlarında düşüş olacak mı? Tahıl sevkiyatı dünya ekonomisine nasıl yansıyacak? 81 ilde kaç sosyal konut yapılacak? Ev fiyatlarında düşüş olur mu? Sosyal konut projesi nasıl olacak? Ev fiyatlarında düşüş olur mu? Fiyatlar neden bir anda yükseldi, maliyet artışı ne kadar? 

        "Dünyayı belirsiz ortam bekliyor" TOBB Başkanı: "Finansmana erişimin sağlanması kritik önemde" Bitcoin'de son durum ne? Temmuz enflasyon yüzdesi kaç olacak? Mısır yüklü gemi denetimi ardından Lübnan'a gidecek .

        Denetimlerden sonra yola devam edecek.KKM ne kadar devam edecek? Kredi faiz oranları düşürülecek mi? Sanayici krediye ulaşabiliyor mu? Siyasette neler tartışılıyor? KPSS iptal edilir mi? 20 soru yayınevinin deneme sınavındaki sorularla aynı mı?"2022 KPSS verileri incelenecek" Erdoğan: "Tek bir evladımızın mağdur olmasına izin vermeyiz" "Tekrarını kabul etmeyiz" Akşenener: "Gençlerimizin emeğine defalarca ihanet ettiniz" Liderlerin seçim çalışmaları nasıl?Sokak hayvanları için ne yapılmalı? 

        Para Gündem'de Ebru Baki soruyor... Konukları: İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam, Habertürk Yazarı Sevilay Yılman ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Barış Doster yanıt verdi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu