Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 10 Ağustos 2022 (Rusya-Türkiye ilişkileri nasıl?)

        Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Merkez Bankası’nın rezervleri ne durumda? İş dünyası krediye ulaşabiliyor mu? Kredi maliyeti ne kadar, iş dünyası ne talep ediyor? Fiyat artışları ne zaman duracak? EYT için masada hangi formüller var? Enerji krizi Türkiye’yi etkiler mi? Rusya’nın gazı kısması üretimi durma noktasına getirir mi? ABD’de enflasyon beklentisi ne? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin’de son durum ne?

        Siyasette neler tartışılıyor? Rusya'nın gazı kısması üretimi durma noktasına getirir mi? Enerji krizi Türkiye'yi nasıl etkiler, tedbirlerimiz ne? Rusya-Türkiye ilişkileri nasıl? Gıda ve enerjide Türkiye için bir avantaj var mı? Suriye'ye yeni operasyon olacak mı? Bölgede yeni adımlar mı atılacak? Türkiye için riskler ne, bölgede nasıl bir yol izleyecek?

        Para Gündem’de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, İletişim Uzmanı - Yazar Ali Saydam ile Habertürk Yazarları Sevilay Yılman ve Kemal Öztürk yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu