Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV O Bana Çok Benzer 1. Bölüm

        Her bölümünde 6 ünlünün birbirinden farklı meslekler yaparak izleyicileri kahkahaya boğacağı “O Bana Çok Benzer”in ilk bölümünün ilk ünlü konuğu, Türk Pop Müziğinin en ünlü ismi, şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç. Bir güzellik mağazasında kendi ürettiği parfümü denetmeye çalışan stand görevlisi rolündeki şarkıcı, gelen müşterileri önce şaşırtacak, sonra onları “Serdar Ortaç olmadığına” inandıracak ve en sonunda da gerçeği açıklayacak.

         

        O Bana Çok Benzer “in ikinci ünlü konuğuysa, geçtiğimiz ay ani bir şekilde aramızdan ayrılarak hepimizi derin üzüntüye boğan oyuncu ve sunucu Oya Aydoğan. Müşterilerin satın aldığı, her ürünün tadına bakan, satış görevlisi rolüne bürünen Oya Aydoğan’ın bölümü, kendi sabah programı dışında katıldığı son çekim oldu ve yayınlanması için oğlu Gurur’dan özel olarak izin alındı.

         

        O bana Çok Benzer”in üçüncü ünlü konuğu, model, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya. Bir süpermarketin, acemi, alıngan, matematik bilgisi olmayan ve gelen müşterilerin aldığı ürünlerin tadına bakmaya bayılan kasiyeri rolüne bürünen Deniz Akkaya bakalım müşterileri Deniz Akkaya olmadığına inandırabilecek mi?

         

        O Bana Çok Benzer “in bir başka ünlü ismi ise sabah kuşağının fenomen ismi, şarkıcı ve modelist Kuşum Aydın. Bir gelinlikçide,temizlik hastası, titiz, gelen müşterilerin aklındaki gelinliği bir çırpıda çizecek kadar yetenekli ve tanınmamak için tipten tipe giren satış görevlisi olarak çalışacak olan Kuşum Aydın, performansıyla izleyiciyi ekrana bağlayacak.

         

        O Bana Çok Benzer”in ilk bölümünün beşinci ünlü konuğu güzelliği dillere destan şarkıcı Tuğba Ekinci. Genel olarak öğrencilerin gittiği bir kafede garsonluk yapacak olan Tuğba Ekinci, müşterilere bir yandan hizmet ederken bir yandan da birbirinden eğlenceli şakalar yapacak.

         

        O Bana Çok Benzer”in ilk bölümünde yer alacak olan son ünlü isim ise model, oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz. Bir giyim mağazasında reyon görevlisi olarak çalışacak olan Vatan Şaşmaz, bir yandan müşterileri Vatan olmadığına ikna etmeye çalışırken bir yandan da satış yapmaya çalışacak. 

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu