Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Göz ameliyatı oldu, 3 yaşında dünyası karardı!

        Hatay'da göz ameliyatı olan 3 yaşındaki çocuk sağ gözünü kaybetti. Ameliyat sonrası gözde enfeksiyon olduğu belirlenirken aile ihmali olduğu iddia edilen doktoru suçladı.

        Daha 3 yaşında, önünde koca bir ömür var ancak o dünya onun için karanlık. Zira olduğu ameliyat sonrası sağ gözünü kaybetti. İkiz ailesi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşıyor. En küçük kızları Saadet Kübra'ya doğduktan sonra katarakt teşhisi konuldu. Küçük kız 3 yaşına geldiğinde özel bir hastanede göz merceği ameliyatı oldu. Ancak ameliyattan sonra sorunları başladı.

        Hastaneye kaldırılan Saadet Kübra önce Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne oradan da gaziantep'e sevk edildi. 2 doktorun söyledikleri aynıydı. Küçük kız gözünü kaybetmişti.

        Aile doktorun hatası olduğunu savunurken, doktor iddiaları reddetti. Doktor, "Evde gereken hijyenin sağlanmadığını, çocuğun gözünün mikrop kaptığını düşünüyorum. Bilirkişi tarafından incelenmesi durumunda hatamın olmadığının, enfeksiyon sonucu durumun yaşandığının ortaya çıkacağını umuyorum" dedi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu