Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Forbes açıkladı! İşte 2017'nin en çok kazanan ünlüleri ve kazançları

        Forbes dergisi, eğlence dünyasının en fazla kazananlarını açıkladı.

        Geçen yıl eğlence dünyasında en çok kim kazandı? Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes o isimleri açıkladı. Kategori eğlence dünyası olunca liste de yıldız dolu. İlk sırada Amerikalı boksör Floyd Joy Mayweather var. Mayweather'ın geçen yılki kazancı 285 milyon dolar... Mayweather takip eden isimse dünyaca ünlü Hollywood yıldızı George Clooney... Onun geliri 239 milyon dolar... Ancak o kazancın büyük bölümünü oyunculuktan değil ortağı olduğu tekila şirketinden geliyor.

        KARDASHIANLARIN EN KÜÇÜĞÜ KAZANCINA KAZANÇ KATIYOR

        Üçüncü sıradaki isim Kardashian ailesinin en küçüğü Kylie Jenner... Kendi adını taşıyan kozmetik firmasıyla bir servet elde eden Jenner, sadece 2017 yılında 165 buçuk milyon dolar kazandı. Jenner'ın ailesiyle birlikte yer aldığı "Kardashianlar" isimli televizyon programı ve sosyal medya hesaplarındaki 110 milyondan fazla takipçisi de servetine servet katmasında yardımcı oldu.

        ARJANTİNLİ YILDIZ 2017'DE 111 MİLYON DOLAR KAZANDI

        Futbol dünyasındaki rekabet de listeye yansıdı. 2017'de 111 milyon dolar kazanan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi kendisine sekinci sırada yer buldu. En büyük rakibi Portekizli Cristiano Ronaldo ise geçen yıl 108 milyon dolar kazandı. Böylece eğlence dünyasının en çok kazanan 10'uncu ismi oldu.

        2017'DE EN ÇOK KAZANAN MÜZİK GRUBU U2 OLDU

        İlk 10'da ünlü şarkıcılar ve müzik grupları da var. U2 118 milyon dolarlık geliriyle listenin altıncı sırasında. 115.5 milyon dolarlık gelirle Coldplay yedinci, İngiliz şarkıcı Ed Sheeran da 110 milyon dolar'lık kazancıyla dokuzuncu oldu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu