Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Trump'tan Kraliçe Elizabeth'e şok hareket! Tepki yağdı

        Amerikan Başkanı Trump, Kraliçe Elizabeth'le yaptığı görüşmede önemli bir protokol kuralını atladı. Karşılamada Kraliçe'nin önünden yürüdü, sosyal medyada bu görüntülerle çalkalandı.

        Amerikan Başkanı Donald Trump, olaylı İngiltere gezisini tamamladı. Ziyaret, Trump karşıtı protestolarla hafızalara kazındı. Ancak Amerikan Başkanı'nın, İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'le yaptığı görüşme de, en az protestolar kadar konuşuldu.

        Windsor Kalesi'ndeki "beş çayı buluşması" öncesinde, dikkat çeken bir olay yaşandı. Kraliçe Elizabeth ve Trump, karşılama töreninde askerleri selamlarken kraliçe geride kaldı. Trump ise tek başına yürümeye devam etti. Bu durum birkaç saniye sürdü. Aniden duran Trump, arkasına bakıp gözleriyle Kraliçe'yi aradı. 92 yaşındaki Kraliçe o sırada, Trump'a yetişmeyi başarmış diğer yanına geçmişti.

        Sosyal medyada büyük bir tartışma başladı. Bazı Twitter kullanıcıları, "Nasıl Kraliçe'nin önünden yürür" diyerek tepkisini gösterdi. Sosyal medyadaki bir başka tartışma konusu ise, Trump çiftinin Kraliçe'yle tokalaşması nedeniyle yaşandı. Trump ve eşinin Kraliçe Elizabeth'e reverans yapmaması eleştirildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu