Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Peker dönmek isterse süreç ne olur? | Teke Tek - 25 Mayıs 2021

        Peker'in iddiaları delil sayılır mı? Savcılık harekete geçer mi? Savcılık iddialar sonrası ne yapar? Peker'in iddialarına hukuk ne der? Suç örgütüyle mücadele nasıl olmalı? Peker için Kırmızı Bülten çıkacak mı? Peker'in teslimi istenebilir mi? Peker dönmek isterse süreç ne olur? Peker'in videoları engellenmeli mi?

        Teke Tek'te Prof. Dr. Ersan Şen: "Söylediklerinin her birisi ihbar niteliğindedir. Görevli yetkili resen soruşturma açmalıdır. İzne, icazete ihtiyaç yoktur. Sadece İçişleri Bakanı'nın görevine girenlere hiç bir şey yapamaz"

        "Çok geçmişe dayanan iddialarda bir şey yapamazsınız. 1996'da olan bir olayın üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçmiş. Zaman aşımı söz konusu" Teke Tek'te Prof. Dr. Ersan Şen, Peker'in geçmişe dayalı iddialarını yorumladı

        Teke Tek'te Prof. Dr. Ersan Şen: "Kırmızı Bülten kişinin yakalanması, bulunup getirilmesi demek. (Yakalandığı ülke ile) Aramızda suçluların iadesi anlaşması olmak zorunda"

        Peker'in videoları engellenmeli mi? Teke Tek'te Prof. Dr. Ersan Şen: "Bu tip yayınların önüne geçmek istiyorsanız şeffaflaşacaksınız ve hukuk gereğini yapacak. 'Ona, buna dokunma' dersen millet izliyor. Cumhurbaşkanı isterse şalteri de indirebilir. Şartları da var"

        Teke Tek’te Fatih Altaylı soruyor… Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu