Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 29 Haziran 2020 (Güvenlik soruşturması tartışmasında kim, ne diyor?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Orhan Bursalı, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ufuk Uras ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Meclis'in bu hafta gündeminde ne var? Kabine toplantısında ne ele alınacak? Siyasette neler tartışılıyor? Güvenlik soruşturması yasa teklifi neleri içeriyor, neden gerek görüldü; teklif için kim, ne diyor? Barolarla ilgili düzenleme ne olacak? Baroların seçim sistemi nasıl olacak? Çoklu baroya neden itiraz ediliyor? Çoklu baro avukatların sorunlarını çözüyor mu?

        - Salgın süreci ve dijitalleşme... Gençlerin siyasete etkisi ne? Gençler siyasete uzak mı, değil mi? Sosyal medya düzenlemesi olacak mı? Gençler nelere çözüm bekliyor? Sosyal medyadaki sorun ne, nasıl bir çalışma yapılıyor?

        - Ekonomide beklenti ne? Esnaf ne istiyor? Kıdem tazminatı ne olacak? Kıdem tazminatında ne değişecek? Turizm sektörü yılı nasıl kapatacak? Kısa çalışma ödeneği ne olacak?

        - Ayasofya için karar haftası... İbadete açılacak mı, Danıştay 2 Temmuz'da ne diyecek?

        - Bugün dünyayı neler bekliyor? Libya'da ne oluyor? Libya'da kim, ne yapmak istiyor?

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu