Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Adıyaman'da çatışma! 4 asker şehit oldu

        PKK'lı teröristler yine aynı yöntemle saldırdı. Mehmetçik'e bomba tuzaklı pusu kurdular. Adıyaman'daki saldırı ve sonrasındaki sıcak dakikalarda, 4 asker şehit düştü. 

        Adıyaman'ın Kömür beldesinde salı günü PKK'lı teröristler, bir mermer ocağı şantiyesine baskın yaptı. 13 araç ve şantiyeyi ateşe verip, bölgeden geçen askeri araca bombalı saldırı düzenlediler. 1 askerin yaralandığı saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Mehmetçik, teröristlerin izini sürerken; bir kez daha bomba tuzaklı saldırı oldu. Teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit düştü. Saldırının ardından, yaralı askerlerin tahliyesi için bölgeye sivil takviye ekipler sevk edildi. O sırada operasyonda olan diğer güvenlik güçleri, onları terörist sandı. Güvenlik güçlerinin bulunduğu sivil araca ateş açtı, 3 asker dost ateşiyle şehit düştü. Bölgede operasyonlar sürerken zaman zaman çatışmalar yaşanıyor. 

        Bingöl'de de teröristlere yönelik operasyon vardı. Üs bölgelerine saldırı hazırlığında bir grup terörist tespit edildi. adaklı kırsalına düzenlenen hava operasyonunda 5 terörist etkisiz hale getirildi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu