Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Astrologun ifadesi de aydınlatamadı... Mezdeke cinayeti hâlâ sır!

        Aynur Kanbur, bir dönemin ünlü dans grubu Mezdeke'nin üyesiydi. 26 Mart 2016'da Şişli Fulya'daki evinin önünde öldürüldü. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet etti. Cinayetin üzerinden 2 yıl geçti ama katili hâlâ ortada yok.

        Cinayeti çözmeye çalışan polis, genç kadının gittiği astrologun ifadesine başvurdu. Ünlü astrolog Şenay Yangel, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre, astrolog Şenay Yangel'e, Aynur Kanbur'un özel hayatına dair bilgisi olup olmadığı soruldu. Ünlü astrolog, Kanbur'un ne zaman geldiğini hatırlamadığını söyledi. Danışanlarının özel hayatlarını bilmediğini anlatan Yangel, "Ben renkleri, taşları, günü söylerim. Özel hayatlarına girmem. Uzun süre geçmiş, gelip gelmediğini hatırlamıyorum bile" dedi. 

        Aynur Kanbur öldürüldükten sonra tüm ilişkileri ve yakın çevresi mercek altına alındı. Kanbur'un 18 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ve 25 yaşındaki kızının ifadelerine başvuruldu. Mezdeke grubunun diğer iki üyesi Dilek Aksun ve Nadya Şeker'in de ifadeleri alındı. Kanbur'un TÜBİTAK'ta bulunan cep telefonu ve bilgisayarının inceleme sonucu bekleniyor. 

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu