Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video LÖSEV’in bağış kumbarasını çalan bir kişi yakalandı

        BURSA'da, LÖSEV tarafından lösemili çocukların tedavilerine destek amacıyla bağış toplamak için iş yerlerine konulan 4 kumbaranın çalınması olayıyla ilgili Ş.K. (27 gözaltına alındı.

        Merkez Nilüfer ilçesindeki 4 ayrı iş yerinde, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından lösemili çocukların tedavilerinde kullanılmak üzere bağış toplamak için konulan ve herhangi bir güvenlik önlemi alınmayan kumbaralardan 4'ü son 1,5 ay içerisinde çalındı. Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde unlu mamuller satan bir işletmenin güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından birinde, iş yerine giren 2 şüpheliden biri gözcülük yaparken, diğerinin ise kumbarayı ceketinin altına saklayarak çaldığı görüldü.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekipleri, elde edilen 60 güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Şüphelilerden birinin uyuşturucu ve hırsızlık suçundan kaydı bulunan Ş.K. (27) olduğu belirlendi. İşsiz olan Ş.K., Nilüfer ilçesindeki evinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ş.K., adliyeye sevk edildi.

        Polis, diğer kumbaraları çalan kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu