Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kızını arabanın arkasına bağlamıştı! O baba Habertürk'e konuştu

        Çankırı'da 13 yaşındaki kızını aracının arkasındaki bisiklet tutacağında yolculuk yaptıran baba, Habertürk'e konuştu. Savunması da "Pes" dedirtti. "Kızım istedi, yaptım" dedi.

        Çok konuşulan bu görüntüye gelen tepkilere yanıt verdi. Olayın aslında göründüğü gibi olmadığını söyledi. O baba, kendini böyle savundu. Baba İdris K., "Çocuklarım devamlı ısrar etti yani bu bisiklet tutacağına binmek için. Ben olmaz dediysem de kızımın biri çok ısrar etti. Bu nedenden dolayı çeşmenin yanına çektim müsait bir yere. Arka koltukta abileri izlemesi vesilesiyle zaten arabanın kamerası var kendim de izliyordum.15-20 km hızla 300-400 metre civarında gittim" dedi.

        Çankırı'nın Yaylakent beldesi Orta ilçesinde kaydedilen bu görüntüler Türkiye'yi dehşete düşürdü. Yolda araçla seyir halinde olan bir vatandaş, 34 plakalı bir aracın arkasında küçük kızı görünce, hemen cep telefonuyla kaydetti. Aracın sürücüsü ne davetiye çıkardığı tehlikeye, ne çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırış etti.

        Görüntüler tepki çekince soruşturma başlatıldı. Sürücü İdris K. gözaltına alındı. Daha sonra hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Baba İdris K. medyada yer alan haberlere tepki gösterdi. Kızını, bisiklet tutacağına iple bağlamadığını anlattı. Baba İdris K., "Kızımı iple bağladığımı iddia ediyorlar hayır. Kızımın elbisesindeki şeritler ip gibi göründüğünden dolayı onlar da biliyor ip olmadığını ama yalan yanlış haber yapmak istedikleri için bunu ip olarak gösteriyorlar" diye konuştu.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu