Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kadını bacağından tutup dışarı atmıştı! O taksiciye dava

        İstanbul, Ümraniye'de bir kadına şiddet uygulayan taksi şoförüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu taksi şoförü hakkında 3 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

        Kavga ettiği Canan Ay'ı bacağından tutarak dışarı atan ve şiddetin an be an kameralara yansıdığı olayın ardından tutuklanan taksi şoförü hakkındaki soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre Canan Ay, 21 Mayıs günü kız kardeşiyle sokakta yürüdüğü esnada yanından geçen taksi sürücüsü tarafından sözlü tacize maruz kaldı. Sözleriyle 31 yaşındaki kadına hakaret eden sürücü ile kadın arasında tartışma başladı. Canan Ay'ın kendisine tepki göstermesi üzerine aracından inen şoför Şenol Göktürkoğlu genç kadını yumruk ve kafa atarak darp etti.

        BACAKLARINDAN TUTARAK TAKSİDEN ATTI

        Arbede esnasında aracın açık olan kapısından Canan Ay'ın içeri girmesiyle aracı çalıştırıp bir müddet hareket ettiren taksi şoförü, aracı durdurduktan sonra da Ay'ı bacaklarından tutarak dışarı attı. Olay da an be an güvenlik kameralarına yansırken yaralanan kadın şikayetçi oldu.

        UZLAŞAMADILAR, DAVA AÇILDI

        Suçun uzlaşmaya bağlı olduğunu belirten savcılık tarafların uzlaşamadığını belirtti. Şoför Şenol Göktürkoğlu hakkında "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından toplamda 7 ay 15 günden 3 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Olaydan 2 gün sonra tutuklanan Göktürkoğlu önümüzdeki günlerde Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

        Arzu KAYA / GAZETE HABERTÜRK

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu