Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İstanbul’da nefes kesen narkotik operasyonu

        Beyoğlu’nda bir ihbarı değerlendiren narkotimleri, operasyon düzenledikleri evin çelik kapısını kırmak için dakikalarca uğraştı. Levye ve koçbaşıyla kapıyı kırarak içeriye giren timler, çok miktarda uyuşturucu madde ve kırmızı reçeteyle alınabilen çok sayıda tablet halindeki hap ele geçirdi.

        İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu Tarlabaşı’nda bir evde uyuşturucu madde depolandığı ve satıldığı bilgisine ulaştı. İhbarı değerlendiren narkotimleri, fiziki takiplerin ardından operasyon için düğmeye bastı. Hazırlıklarının tamamlayan ekipleri, akşam saatlerinde Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokak üzerindeki eve operasyon düzenledi. Operasyonda narkotimleri, uyarılara rağmen kapı açılmayınca kırmak için çalışmalara başladı.

        Çelik kapıyı kırmak için dakikalarca uğraştılar

        Koçbaşıyla kapıya vurmaya başlayan polis, kırmak için dakikalarca uğraştı. Çelik ve kilitli olması nedeniyle kapının kilidinin kırılmaması üzerine narkotimleri, levye yardımıyla kapıyı açmaya çalıştı. Dakikalar süren çalışmaların sonrasında timler, kapıyı kırarak eve girebildi. Evin dört bir yanına dağılarak arama yapan tim, çok miktarda “skunk” diye tabir edilen uyuşturucu madde ve çok sayıda kırmızı reçete ile satılan tablet halindeki hap ele geçirdi. Evde kaldığı önceden tespit edilen S.Z.E.’ye ise evden firar etmesi nedeniyle rastlanılamadı. Ele geçirilen maddeler Kasımpaşa Polis Merkezi’ne teslim edildi. (İHA)

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu