Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İngiliz yarış atı ve tayı, hırsızların elinden kaçtı

        ADANA'da çalındığı iddia edilen dişi İngiliz yarış atı 'Tell Me Mama' ve 6 aylık tayını, ahırdan 4 kilometre uzakta bulundu. Atların sahibi Mustafa Katar, hayvanların kendi başlarına ahırdan gitmeyeceğini, hırsızların elinden kaçtığını öne sürdü.

        Olay, saat 03.45 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi İncirlik Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin altındaki ahırda beslediği 9 yaşındaki İngiliz kısrağı Tell Me Mama ile 6 aylık tayına yem vermek için gece ahıra inen Mustafa Katar, hayvanları göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polislerle karakola giden Katar, atlarının bulunması için müracaatta bulundu. Atların kapısı olmayan ahırdan kendi başlarına çıkamayacakları ve bağlı olduklarını anlatan Katar, hırsızların havları çaldığını savundu.

        4 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

        Karakoldan çıktıktan sonra otomobiliyle mahallenin çevresinde atları aramaya çıkan Katar, yaklaşık 5 saatte ahırın 4 kilometre uzağında Tell Me Mama ve tayını buldu. Atların yularlarından çıkarak hırsızların elinden kaçtığını iddia eden Katar, hayvanların korkmuş halde bulduğunu aktardı. Ahıra geri getirdiği kısrak ve tayını elleriyle besleyen Katar, her ikisinin de maddi değerinin 800 bin lira olduğunu kaydeden Katar, tüm mal varlığının bu hayvanlar olduğunu söyledi. (DHA)

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu