Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İçlerinde ukde kalmıştı! 60 yıl sonra düğün yaptılar

        Gülten ve Mustafa Güneş çifti 60 yıl önce nikah kıydı. O dönem maddi imkansızlık nedeniyle yapamadıkları düğün içlerinde hep ukde kaldı. Mustafa Güneş, 60'ıncı evlilik yıldönümlerinde organize ettiği düğünle eşine sürpriz yaptı. 

        60 yıl önce evlendiler ama düğünleri olmamıştı. Evliliklerinin 60'ıncı yıldönümünde Mustafa Güneş eşine sürpriz yaptı. Ona hayalindeki düğünü 60 yıl sonra verdi. Gülten ve Mustafa Güneş 60 yıl önce Sivas'ta görücü usulüyle evlendiler. Biri 78 diğeri ise 80 yaşında. Yarım asrı geçen evliliklerinde 6 çocukları oldu, 9 torunları var. 

        Güneş çiftinin hayatı, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor geçti. Mustafa Güneş uzun yıllar hamallıkla evin geçimini sağladı. Çift, tüm zorluklara rağmen çocuklarını büyüttü. Gülten Güneş ve Mustafa Güneş'in içinde ise hep bir ukde vardı. 60 yıllık evli çiftin imkansızlıklar nedeniyle düğünleri olmamıştı. 

        Mustafa Güneş, evliliklerinin 60. yıldönümünde eşine sürpriz yaptı. Güneş, yazlıklarının bulunduğu Marmara Ereğlisi'nde eşi için temsili bir nikah ve düğün töreni düzenledi.

        Güneş çifti, 60 yıl aradan sonra yeniden nikah masasına oturdu. Bu kez davetliler arasında çocukları da vardı. 400 kişinin katıldığı sokak düğününde, Güneş çifti bir kez daha bir ömür boyu beraberliğe 'Evet' dedi. Güneş çifti, sokak ortasında davetlilerle birlikte göbek atıp, dans etti. 60 yıla 6 çocuk 9 torun sığdıran güneş çifti bir kez daha aşklarını tazeledi.

        HABER: UZAY KESMEN

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu