Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Düğün fotoğrafçılarına göre boşanmanın 7 işareti

        Herkes hastalıkta, sağlıkta birlikte olmak için yemin eder. Ama bazı evlilikler ömür boyu sürmez. Bir evliliğin daha başlamadan boşanmayla sonuçlanacağını tahmin edebilir misiniz? Bazı düğün fotoğrafçıları, uzun yıllar sonunda edindikleri deneyimlere dayanarak çiftlerin kaderini öngörebileceklerine inanıyor. Düğün fotoğrafçılarına göre, hangi evliliklerin kısa ömürlü olacağını, düğündeki bazı işaretlerden tahmin etmek mümkün. Hatta bunu 7 maddede özetliyorlar.

        O işaretlerden ilki, çiftlerden birinin fotoğraf çektirmekle hiç ilgilenmemesi. Zira bu durum o kişinin eşinin ihtiyaçlarını önemsemediğinin bir göstergesi olabilir. Bir başkan işaretse, yeni evli çiftin düğünde birlikte vakit geçirmemesi. 

        Düğün fotoğrafçılarına göre, diğer bir işaret de çiftlerin, evliliğin kendisinden çok, düğüne odaklanması. Bir düğün fotoğrafçısı bu durumu şöyle açıklıyor: "Saatlerce gelin ve damadı bir objektife bakarak görüntülüyoruz. Temas, sıcaklık, duygusal bağa dair anları yakalamaya çalışıyoruz. Bunların yokluğu hemen anlaşılıyor." 

        Çiftlerden birinin düğünün en olmaz yerinde cep telefonuyla konuşması ve düğün pastası kesilirken yaşanan yakınlık da evliliklerinin geleceğine ilişkin bir fikir veriyor. Düğün fotoğrafçıları, çiftler arasındaki kimyaya da dikkat çekiyor. O yoksa, evlilik de uzun sürmeyebilir. 

        Sonuncu işaretse, çiftlerin para konusundaki yaklaşımı... Bir fotoğrafçı bunun neden önemli olduğunu şöyle anlattı: "Gelin yanımızdan ayrıldığında, damat 'Bu düğün beni mahvedecek. Bütçe şu an başta planladığımızın iki katı" dedi. 150 misafirin davetli olduğu muhteşem düğünlerinden 6 ay sonra ayrıldılar."

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu