Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hollanda Başbakanı yere döktüğü kahveyi kendisi temizledi!

        Hollanda Başbakanı Mark Rutte, meclis binasına elinde kahveyle geldi. Ne olduysa ondan sonra oldu. Önce kahveyi döktü, sonra da temizlik görevlilerinin alkışları eşliğinde döktüğü kahveyi temizledi.

        Önce döktü sonra temizledi. Meclisteki temizlik görevlilerinin kalbini fethetti. Görüntüler Pazartesi günü Hollanda Parlamentosu'nda çekildi. Meclis binasına elinde kahveyle giden Hollanda Başbakanı Mark Rutte, turnikelerde elindeki kahveyi düşürdü. Önce yere eğilip boş karton bardağı aldı sonra da etrafındakilere yeri silebileceği bir şey olup olmadığını sordu.

        Rutte, kendisine doğru gelen temizlik görevlisinin elindeki paspası aldı, yeri silmeye başladı. O yerleri silerken temizlik görevlileri etrafında toplandı. Alkışlarla başbakanlarına destek verdi. Rutte kahkahalar içinde yeri temizlerken, meclis çalışanları normal şekilde binaya girip çıkmaya devam etti. Hollanda basını da bu görüntüleri, "Diğer bütün Hollandalılar gibi, Başbakan Rutte de kendi döktüğünü kendisi temizledi" diyerek servis etti. Bazı gazeteciler ise Rutte'nin şov yaptığını ima etti. "Başbakan kameraların ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığını çok biliyor" dedi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu