Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video 15 yıl sonra gelen sürpriz borç!

        Deniz Gök, 15 yıl önce eşinden boşandı. Oğluyla sıfırdan yeni bir yaşam kurdu. Boşandıktan sonra başka bir kadınla yaşamaya başlayan eski kocası bankadan kredi aldı, ödemeden intihar etti. Bakın 120 bin liralık o borç, miras yoluyla nasıl dönüp dolaşıp, Borçla hiç ilgisi olmayan Deniz Gök'u buldu. Fevzi Çakır'ın özel haberi...

        Deniz Gök, 1994'te aynı soy ismi paylaştığı akrabası yener gök ile evlendi. 9 sene evli kalan çiftin, Emre adını verdikleri bir çocukları oldu. Yener Gök'ten boşanan Deniz Gök, oğlu Emre'yi de yanına aldı. Anne oğul zor süreçlerden geçti. Sıfırdan bir hayata başlayıp komşuların desteğiyle yaşama tutundular. Öyle ki Deniz Gök parasızlıktan evladını bile okutamadı.

        Derken ikinci evliliğini yaptı Deniz Gök. Ancak yeni eşi, Gök'ün bir önceki evliliğinden olan çocuğu Emre'yi kabul etmediği için, ikinci evlilik de uzun sürmedi... 4 ay önce bu defa ilk evliliğinden oğlu Emre'nin iş kazasında ani ölümüyle sarsıldı Deniz Gök. Hala oğlunun acısını yaşadığını belirten Gök, "4 ay önce oğlumu da kaybettim iş kazasında. Derler ya hani yaşadığım olayın tuzu biberi oldu onu kaybetmem. Halen onun acısı içerisindeyim" dedi.

        Ancak daha oğlunun yasını tutarken aldığı bir tebligatla daha da sarsıldı. Ölen eski kocasının ödemediği kredi borcunun, miras yoluyla kendisine kaldığını öğrendi. Eski eşi Yener Gök 15 yıl önce boşandıktan sonra kredi almış ama borcunu ödemeden intihar etmişti. Faiziyle 120 bin liralık borç, Yener Gök'ün ölümüyle, önce birinci derece yakını olduğu için ilk evliliğinden çocuğu Emre'nin üzerine geçmişti. Emre'nin ölümüyle ise onun birinci derecede yakını olan Deniz Gök'e kalmıştı.

        120 bin liralık borcu ödemesinin mümkün olmadığını söyleyen Deniz Gök şimdi yetkililerden yardım bekliyor.

        ÖZEL HABER: FEVZİ ÇAKIR

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu