Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker: Erkeğimi başkasıyla görürsem gebertirim - Magazin haberleri
        • 1

          Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı 2017 yılında tabancayla vurarak öldüren ve ardından intihar eden Filiz Aker'in 1993 yılında verdiği bir röportajı ortaya çıktı. Aker'in sevdiği adamla ilgili sözleri ise büyük şaşkınlık yaşattı.

        • 2

          Filiz Aker'e 1993 yılında "Sema Soruyor?" adlı köşesinde yer veren Sema Denker, Instagram hesabından gazete küpürünü paylaştı. Aker, yaptığı açıklamada, "Erkeğimi çok kıskanırım. Onu başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" ifadelerini kullanmış.

        • 3

          Eski manken olan Filiz Aker, Denker'in "Vücudunuzu beğenir misiniz?" sorusuna ise "Bacaklarımı çok beğenirim" cevabını vermiş. Röportajın satır başlarının yer aldığı küpürde Aker'in "Kadın ile erkek eşit değildir" sözleri de yer alıyor.

        • 4

          NE OLMUŞTU?

          Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde, eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

        • 5

          Aker, Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etmişti. Başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğan olayın ardından, Şaşmaz'ın neden ve nasıl öldüğü uzun süre araştırılmış ve sonucunda çarpıcı gelişmeler ortaya çıkmıştı.

        • 6

          VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

          Gençlik yıllarında fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prens'e Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır. 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak 42 yaşında öldürüldü

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa