Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın merkez İpekyolu ilçesi Karagündüz Şehit Veysel Polater İlk ve Ortaokulunda "TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenlendi.

        Karagündüz Şehit Veysel Polater İlk ve Ortaokulunda öğrencilerin bilimsel araştırma kültürünü, bilimsel yaklaşım becerilerini yaparak ve yaşayarak kazanması amaç edilen “TÜBİTAK Bilim Fuarı” çerçevesinde küçük öğrenciler tarafından tasarlanan projeler sergilendi. Matematikten sağlığa, deyimlerden atasözlerine, Kurtuluş Savaşı cephelerinden kirli suya kadar birçok konuda öğrenciler hünerlerini sergiledi.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karagündüz Şehit Veysel Polater İlk ve Ortaokulu Müdürü Neman Kara, “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sağlık, temizlik, bilim ve matematik üzerine projeler hazırladılar. 12 adet projemiz sergilendi. Çok memnunuz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsa Şipal’a, Eğitim BirSen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa