Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenledi.

        Elite World Van Otel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıldönümü nedeniyle bir anma töreni düzenledi. Otel önünde düzenlenen törende otel personelleri iki dakikalık saygı duruşunda bulundu, Türk bayrağı yarıya indirildi. Törenle ilgili açıklamada bulunan Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıldönümü nedeniyle bir araya geldiklerini ifade ederek, “Türk milletinin bağımsız ve onurlu bir ulus olarak yaşaması için mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82’nci yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa