Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Salih Güngöralp, İpekyolu İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Uçaş'tan mazbatasını aldı.

        Bugün seçim kuruluna giderek mazbatasını alan Güngöralp, hafta sonu gerçekleştirdikleri 13. Olağan İl Kongresinin ardından kutlu davaya yeniden hizmet etmek adına mazbatalarını aldıklarını söyledi. Yeni yönetimiyle birlikte 2023 hedefleri için yola çıktıklarını dile getiren Güngöralp, "Cumhur İttifakı anlayışı ile bilge liderimizin siyasi düşüncelerinden asla ayrılmadan hizmet edeceğiz. Durmadan, yılmadan tüm ekibim ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

        Güngöralp, geçen pazar günü tek listeyle gidilen seçimde göreve yeniden seçilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa