Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Subaşı bölgesi yolunun asfaltlanmasından dolayı başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Açıklamalarda bulunan Başkan Cumali Sabırlı, ilçe ve bölge turizmi için önemli bir yeri olan Subaşı bölgesinin 3 kilometrelik stabilize yolunun yeniden yapılarak asfaltlandığını söyledi. İlçeye gelenlerin ilk uğrak yeri olan Subaşı bölgesinde yapılan yol çalışmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sabırlı, “Başta Bakanımız Karaismailoğlu ve Karayolları 11. Bölge Müdürümüz Hasan Ali Arslan olmak üzere gece gündüz ilçemiz için çalışan Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Gülşen Orhan Hanımefendiye, Kaymakamımız Muhammet Öztabak’a ve Belediye Başkanımız Meki Arvas’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa