Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Taşkonak Mahalle yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Van Büyükşehir Belediyesi kendi iş gücüyle yaptığı yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Edremit ilçesine bağlı 3,5 kilometrelik Taşkonak Mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Mahalle yolunda iyileştirme ve altyapı eksikliklerinin giderilmesinin ardından asfalt serimine başlandı. Yapılan asfalt çalışma ile daha konforlu ve güvenli hale getirilen mahalle yolundaki çalışmanın bu hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

        Yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Ateş’ten çalışmalar hakkında bilgi alarak kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

        Ayrıca Van Büyükşehir Belediyesi sezon içerinde Edremit ilçesi Çiçekli, Gölkaşı, Bakımlı, Kıyıcak, Andaç ve Kavurma (MEMURSEN TOKİ) mahalle yollarını sıcak asfalta kavuşturarak ilçede ciddi bir yol ve asfalt yatırımı gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa