Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gülay KUYUCU/VAN, (DHA)VAN'da, 4 gün önce yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya'nın masasına, mesai arkadaşları karanfiller bıraktı.

        Bursa Adliyesi'nden 3 yıl önce Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan evli ve 1 çocuk babası Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya, 3 Ekim günü Covid-19 nedeniyle 20 gün boyunca tedavi gördüğü Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti. Kaya'nın vefatı meslektaşları, avukatlar ve adliye personelini büyük üzüntüye boğdu. Özellikle hayvanseverliği ile tanınan Kaya'nın odası, mesai saatleri içinde yakınları ve tanıdıkları tarafından sıklıkla ziyaret edildi. Meslektaşları ve sevenleri Kaya'nın masasına karanfil bırakarak dua etti.DHA-Genel Türkiye-Van Gülay KUYUCU

        2020-10-07 17:09:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa