Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)VAN'ın Gürpınar ilçesinde, polisin bir kamyonette, narkotik arama köpeği 'Bozo' ile yaptığı aramada, aracın ön kaportasındaki göğüs kısmına zulalanmış 15 kilo 370 gram metamfetamin ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gürpınar ilçesindeki uygulama noktasında yaptığı yol kontrolü sırasında şüphe üzerine bir kamyoneti durdurdu. Araçta narkotik arama köpeği 'Bozo' ile arama yapan ekipler, aracın ön kaportasındaki göğüs kısmına zulalanmış 15 kilo 370 gram metamfetamin ele geçirdi. Olayla ilgili İ.B. ve M.B. gözaltına alındı.

        Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2020-09-30 09:05:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa