Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Gevaş ilçesini ziyaret ederek pandemi denetimine katıldı.

        Vali Bilmez, korona virüs tedbirlerinin arttırıldığı bugünlerde Van merkezdeki denetimler dışında ilçelerdeki denetimlere de katılıyor. Bu kapsamda Gevaş ilçesine giden Vali Bilmez, ilk olarak Gevaş Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Hamit Genç tarafından karşılanan Vali Bilmez, ilçede pandemi tedbirleri ve son durumu ile ilgili makamda bilgi aldı.

        Daha sonra belediyeye geçen Vali Bilmez, Belediye Başkanı Murat Sezer ile belediye encümenleri tarafından karşılandı. Başkan Sezer’in makamında bir süre görüşen Vali Bilmez, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirildi. Belediye ziyaretinin ardından Vali Bilmez esnafı dolaşarak hayırlı kazançlar diledi.

        Vali Bilmez, denetlemede esnafı ve vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyararak, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e denetlemede Kaymakam Hamit Genç ve Belediye Başkanı Murat Sezer de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa