Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barbaros KUL/ERCİŞ(Van), (DHA)VAN´ın Erciş ilçesinde, 3 gönüllü beden eğitimi öğretmeni tatil yerine kız öğrencilere, online judo eğitimi veriyor.

        Erciş İlçe Spor Müdürlüğü'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Tetik, Barış Çiçek ve Uğur Özaydın, yaz sezonunda tatile gitmeyerek, şehir stadyumundan, online olarak kız öğrencilere gönüllü eğitim veriyor. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan Sevim Kürüm Anadolu Lisesi 11´inci sınıf öğrencisi Melisa Taş (16) ile Selvi Taşdemir (16), eğitimde, judoyla ilgili pratik ve teknik bilgileri öğreniyor.   

        Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Tetik, "Pandemi sürecinde öğrencilerimiz evden çıkıp salona gelemedikleri için şehir stadyumundan online eğitim vererek kendilerine ulaşıyoruz. Gönüllü olarak ben ve iki arkadaşım yaz tatiline gitmeden, öğrencilerimize eğitim vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin soruları oluyor, biz de sorulara anında cevap vererek, öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Judonun pratikte nasıl bir spor olduğunu ve teknik olarak neleri kapsadığını anlatıyoruz. İlçe Spor Müdürü Harun Yaşar´a bize bu olanakları sağladığı için teşekkür ediyoruz" dediDHA-Genel Türkiye-Van / Erciş Barbaros KUL

        2020-07-04 13:06:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa