Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Van Kitap Fuarına katılmak üzere memleketine gelen Yazar Ümran Öztürk, katıldığı etkinliklerde yoğun ilgi gördü.

        Organize Sanayi Bölgesi Fuar Kongre Merkezinde düzenlenen ve birçok ilden 150 yayınevi ve 150'den fazla yazarın katıldığı Van Kitap Fuarında Vanlı Yazar Ümran Öztürk de yerini aldı. Okurlarıyla bir araya gelen Yazar Öztürk, okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Memleketi Van’da bulunduğu süre içerisinde katıldığı etkinliklerde yoğun ilgi gören Öztürk, yeni kitap için de çalışmalar yaptı.

        Vansesi ve Balıkesir Beş Eylül gazetelerinde de köşe yazarlığı yapan Yazar Öztürk, Van şehri için yeni kitap çalışması yaptığını belirtti. Yalın ve akıcı bir dille yeni yazıları için yoğun bir çalışma sürdürdüğünü ifade eden Öztürk, “Van ilimizi her yönüyle anlatan yeni kitabım için bilgileri yerinde görmek amacıyla çalışma yapıyorum. Bu kapsamda birçok kişiyle temasa geçtik. Van’daki akademisyenlerden kentin mutfak kültürü, yemekleri, türküleri, kilimcilik ve yöresel giyim gibi konulardan genel bilgiler edindik. Elde edilen bilgilerden ise dokümanlar hazırlandı. Buradaki amacımız Van’ın hafızasını gelecek kuşaklara daha sağlıklı bir şekilde sunmaktır. Bu konuda okuyucuyu sıkmadan bilgilerin aktarılması esas alınacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa