Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu ve beraberindekiler, Saray ilçesindeki toplum sağlığı merkezi ve aile sağlık merkezinde incelemelerde bulundu.

        Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, beraberindeki Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş ve Başkan Yardımcısı Dr. Adem Ergioğuz ile Saray Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezini gezerek incelemelerde bulunuldu. Yapılan ziyaret esnasında toplum sağlığı merkezi doktorları ile görüşerek müdürlük olarak beklentilerini ve karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunan Sünnetçioğlu, “İlçelerimizde gerek çalışanlarımız gerekse vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları dinledik. Talepleri ve önerilerini dinlemek için sağlık kurumlarımızı yerinde ziyaret ederek bire bir tespitler yapmayı planlamaktayız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa