Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, engebeli ve uçsuz bucaksız arazileri aşarak vatandaşa içme suyu veriyor.

        Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Karakoç Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için ekipler harekete geçti. Köyü besleyen sondajın yetersiz kalması üzerine mahalleye kaynak suyunun ulaştırılmasına yönelik proje hazırlandı. VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın talimatlarıyla gerçekleşen çalışmalar, mahallede sevinçle karşılandı.

        Mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzakta bulunan kaynak suyunun verilmesi için ekipler dağın eteğinden itibaren kazıya başladı. Zorlu arazi şartlarında devam eden su hattı çalışmaları, yakın zamanda bitirilerek 80 hanelik mahallelinin su sorunu bitirilecek. Karakoç Mahallesi’nde çektikleri su sıkıntısını dile getiren Kutbettin Acar ve Abdullah Özkonaz, “VASKİ’ye başvurduğumuz anda işlemler başlatıldı. Sondaj yetersiz kalınca kaynak suyunun getirilmesi için proje hazırladılar. Çektiğimiz sıkıntılar sona erdiriliyor. Çok zorlu arazilerden su hattı geliyor. Bundan dolayı Genel Müdürümüz Ali Tekataş ve Gevaş Şube Müdürü Tevfik Ergenç ile canla başla çalışan tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa