Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın İpekyolu Belediyesi Berivan Kültür ve Sanat Merkezinde, ağaç kabukları ve ahşap parçalarıyla yapılan “Muarrak” sanatı kursları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

        İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, henüz yeni tanınan ve yaklaşık 8 yıllık bir geçmişi olan ‘Muarrak’ sanatını canlandırmak adına Berivan Kültür ve Sanat Merkezinde kurs düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Bu kapsamda hafta içi her gün Afgan uyruklu eğitmenlerin öğretimiyle devam eden kurslara, hafta sonu kursları da ekleniyor. Van halkının bu sanatı çok sevmesi ve gelen yoğun talepler üzerine, cumartesipazar günleri 10.0016.00 saatleri arasında verilecek kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız, Berivan Kültür Sanat Merkezine başvurabilirler. İpekyolu Belediyesi, alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra sosyalkültürel faaliyetleri çerçevesinde hizmette olan birbirinden farklı eğitim kurslarına yenilerini de eklemeye devam edecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa