Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 115 yabancı uyruklu göçmen ile yaklaşık piyasa değeri 86 bin 500 TL olan 173 adet tıbbı ilaç ele geçirildi.

        Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince BaşkaleVan karayolu üzerinde devam eden yol emniyet ve kontrol faaliyeti esnasında durdurulan minibüste arama yapıldı. Aramada, Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen 48 yabancı uyruklu şahıs ile yaklaşık piyasa değeri 86 bin 500 TL olan 173 adet tıbbi ilaç ele geçirildi.

        Öte yandan, Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ErcişAdilcevaz yolu üzerindeki kontrol noktasına yaklaşan minibüs şoförüne ‘dur’ ihtarı çekti. ‘Dur’ ihtarına uymayarak direksiyonu sol tarafa kırarak kaçmaya çalışan minibüs durdurularak, içerisinde yapılan kontrol ve aramada 67 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Göçmenleri taşıyan minibüs şoförü ile bunlara öncülük yaptığı tespit edilen araç içerisinde bulunan şahıslarla birlikte toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak yakalanan 67 yabancı uyruklu göçmenin, işlemlerinin bitmesinin ardından Van İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa