Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Van İl Teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve İnsan Haklarından sorumlu başkan yardımcısı Avukat Abdulsamed Göl önceki gün hayatını Nur Yeke ile birleştirerek dünya evine adım attı.

        Önceki gün özel bir düğün salonunda yapılan mevlitli düğüne Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetiminin yanı sıra Ak Parti Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile çok sayıda davetli katıldı. Damat ve gelinin nikahını Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe kıyarken, nikah şahitliğini ise Kayhan Türkmenoğlu, Çağatay Akyol, Murat Yeke, Mustafa Yeke yaptı. Düğünün nikah şahidi Kayhan Türkmenoğlu yaptığı mini bir anketle nikah cüzdanını gelin Nur Yeke' ye teslim ederek çifte mutluluklar diledi. Düğün davetlilerin damat ve gelinle bol bol çektikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa